Vb-2014 – Suárez valóra vált álomról beszél

image Luis Suárez, az uruguayi válogatott Angliában légióskodó támadója válóra vált álomról beszélt, miután csapata az ő két góljával verte meg 2-1-re az angolokat csütörtökön a brazíliai világbajnokság D csoportjának második fordulójában.

Az FC Liverpool csatára – a Premier League 2013/14-es szezonjának gólkirálya – a meccs után elárulta, hogy gyakran álmodozott erről.
A 27 éves Suárez az első félidőben fejjel szerzett vezetést, majd a másodikban óriási bombával állította be a végeredményt, amellyel az angoloknak minimálisra csökkentek a továbbjutási esélyeik.
„Láttam a labdát, majd behunytam a szememet, és akkora erővel rúgtam bele, hogy abban benne volt minden, amin az elmúlt hetekben keresztülmentem, és azokért az emberekért is rúgtam, akik segítettek engem. Bement” – mondta elcsukló hangon a mérkőzés legjobbja, aki májusi térdműtétje miatt a Costa Rica elleni első találkozón még nem játszott.
A legutóbbi vb-n negyedik uruguayiak a 39. percben szereztek vezetést Suárez fejesével, a 75. percben Wayne Rooney egyenlített pályafutása első vb-góljával, majd Suárez a 85. percben eldöntötte a mérkőzést.
„Úgy éreztem, hogy hosszú időszakokban jól védekeztünk ellene, de aztán adódott két lehetősége, amelyeket remekül kihasznált. A második gólt védelmi hiba előzte meg” – mondta Suárezről a csalódott angol szövetségi kapitány, Roy Hodgson, hozzátéve, hogy nagy reményekkel érkeztek a vb-re, de végül nem sikerült jó eredményeket elérniük.
„Óriási szomorúság ez nekem” – fogalmazott, továbbjutási esélyeiket „hihetetlenül csekélynek” jellemezve.
A csoport másik mérkőzésén az első fordulóban egyaránt három pontot szerző Olaszország és Costa Rica találkozik egymással pénteken 18 órától.

• Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os induló bónuszát. AKÁR 15.000 FT BEFIZETÉSI BÓNUSZ!

Forrás: www.xlsport.hu