Vb-2014 – Drogba az elefántcsontparti hős

image A csereként beállt Didier Drogbát dicsérte Sabri Lamouchi, a brazíliai világbajnokságon szereplő elefántcsontparti labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Japán 2-1-es legyőzése után.

Lamouchi kiemelte, hogy a 62. percben Serey Die helyén pályára lépő 36 esztendős klasszis jelenléte élénkítette fel annyira csapata játékát, hogy négy perc alatt meg tudta fordítani a mérkőzést.
„Egy olyan játékos, mint Drogba, akár a padon ül, akár a pályán van, nagy hatással van a többiekre” – mondta a 42 esztendős francia szakember. – „Kényszerű pihentetés miatt kezdett a kispadon. Az erőnléte egy korábbi sérülés miatt még  nem tökéletes, de amikor beállt, rögtön megváltozott minden.”
A vesztes Japán együttest vezető Alberto Zaccheroni nem volt elégedett a látottakkal:
„Más teljesítményre számítottam. Nagyon rövid idő alatt kaptunk két gólt, ez a koncentráció hiányára utal” – mondta Zaccheroni. – „A dolgunk most az, hogy elemezzük a hibáinkat, magasan tartsuk a csapat morálját, és felkészüljünk a következő két találkozóra.”
A C csoport másik mérkőzésén Kolumbia 3-0-ra verte Görögországot. A győztes dél-amerikai válogatott mestere, az argentin José Pekerman boldogan nyilatkozott a találkozó után.
„Lelkes, nagyon koncentrált játékkal sikerült megvalósítani azt, amit előre elterveztünk. Megmutattuk, hogy képesek vagyunk jó teljesítményt nyújtani a világbajnokságon” – fejezte ki büszkeségét a 64 esztendős Pekerman.

• Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os induló bónuszát. AKÁR 15.000 FT BEFIZETÉSI BÓNUSZ!

Forrás: www.xlsport.hu