Vb-2014 – A német sajtó már megtalálta a hősét

image A tömör „Müller!” címmel harsogta világgá a német labdarúgó-válogatott portugálok felett aratott hétfői 4-0-s világbajnoki győzelmét a Bild internetes oldala, és hasonló lelkesedéssel számolt be róla a többi német lap is.

„Micsoda kezdet” – lelkendezett a lap, akárcsak a Der Spiegel, amely szerint „briliánsan kezdte a világbajnokságot” a válogatott.
A beszámolók középpontjába a mesterhármast elérő Thomas Müller került, akiről a Bild azt írta, hogy „fesztelenül” játszik, egyúttal pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy már nyolc vb-gólnál tart, miután négy éve öt találattal holtversenyben gólkirály volt.
A Kicker szerint „egész Németország négy éve várta ezt a mérkőzést”, mármint az újabb vb-rajtot, miközben a Frankfurter Allgemeine Zeitung „szinte tökéletesnek” nevezte a csapat játékát.
Utóbbi szerint „még a legoptimistábbak sem mertek ilyen rajtról álmodni”, amelyen a „ragyogó” Thomas Müller „mindenki fölé nőtt”.
A Der Spiegel emlékeztetett arra, hogy a német válogatott nem nyűgözött le senkit a felkészülés során, „a kezdőrúgás után azonban Joachim Löw csapata rögtön topfavoritként futballozott”.
A Bild a beszámolójában máris messzire tekint, amikor úgy összegez: „igen, ez a mi világbajnokságunk lesz”.

• Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os induló bónuszát. AKÁR 15.000 FT BEFIZETÉSI BÓNUSZ!

Forrás: www.xlsport.hu