Vb-2014 – A chilei sajtó elköszönt a címvédőtől

image Nagy lelkesedéssel számolt be a chilei sajtó a labdarúgó-válogatott világbajnoki nyolcaddöntőbe jutásáról, melyet a címvédő spanyol csapat 2-0-s legyőzésével harcolt ki.

„Ciao, bajnokok” – foglalta össze a szerdai, riói mérkőzés lényegét a Cooperativa Rádió. „Jorge Sampaoli csapata hatalmas tettet hajtott végre. Egy pillanatra sem ijedt meg a végső győzelemre esélyes csapattól, melyet elhomályosított a pályán, és történelmi sikert aratott” – szerepelt a tudósításban.
„Történelmet írt a válogatott: legyőzte Spanyolországot, biztosította helyét a nyolcaddöntőben, kiejtette a világbajnokot” –  lelkendezett internetes oldalán a Radio Biobio.
Az El Mercurio elektronikus kiadása azt emelte ki, hogy „Chile átjátszhatatlannak és óriásnak bizonyult”.
A Tercera szerint „a chileiek az egész világnak megmutatták. „Nemcsak jó csapatot alkotnak, és nem csupán egy jó generáció az övék, Chile az egész bolygónak azt üzente, hogy győzni is akar azon túl, hogy jól játszik” – olvasható a lapban.
A B csoportban két forduló alatt eldőlt, hogy Hollandia és Chile jut tovább, Spanyolország és Ausztrália pedig búcsúzik.

• Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os induló bónuszát. AKÁR 15.000 FT BEFIZETÉSI BÓNUSZ!

Forrás: www.xlsport.hu