Hamiltonban ismét fellobbant a tűz

F1

2016. július 14. csütörtök, 16:37

Szerző: Gobodics Tamás, fotó: dppi

Az F1-es címvédő Lewis Hamilton szerint túl nyugodt volt korábban, de az utóbbi két futamon ismét érezhetően buzog benne a harci kedv – ez nem jó hír csapattársának, Nico Rosbergnek?

Lewis Hamiltont többször érte az a kritika a tavalyi szezon vége óta, hogy nincs benne elég tűz, nem elég motivált és nem koncentrál eléggé – az utóbbi időben ezek a hangok már elhallgattak. A brit pilóta beismerte, hogy volt valami alapja a feltételezésnek.

Hamilton Bahrein

„A tavalyi szezonban rendkívül jól vezettem” – emlékezett vissza 2015-re Hamilton, amikor harmadszor nyert világbajnokságot, méghozzá tükörsimán, ellentétben az előző két címével. „Az év vége egyértelműen nyugodtabb volt, de az utóbbi két futamon már úgy érzem látszott, hogy továbbra is lobog bennem a tűz. Sőt, mindent beleadok és lángokban állok.”

„Nagyon-nagyon boldog vagyok, mert olyan könnyű megérkezni egy hétvégére rossz hangulatban a körülötted lévő negativitás miatt. Viszont frissen, erősen, magabiztosan megérkezni… ez az, amit mindig szeretnék és remélem, hogy mindig meg is lesz” – magyarázta lelkiállapotát a címvédő.

„Kétségkívül ez volt az év eddigi legjobb hete. Hétfőn és kedden kikapcsolódtam, szerdán megkezdődött a munka, majd csütörtökön hihetetlen érzés volt látni a közönséget” – beszélt a Brit Nagydíj előtti napjairól. „Innentől kezdve minden edzés, minden etap jó volt, úgyhogy azt kell mondanom, ez volt az eddigi legjobb hét.”

Forrás: www.formula.hu – RSS

Tagged: