Vettel hivatalos meghívót kapott a Mercedeshez

F1

2015. március 18. szerda, 08:10

Nico Rosberg bebizonyította, hogy nem csak viccelt, amikor az Ausztrál Nagydíj utáni sajtótájékoztatón felajánlotta Sebastian Vettelnek a Mercedes garázsának meglátogatását.

A vasárnapi futamot követően jó hangulatban telt az első három helyezett sajtótájékoztatója, amelyen Rosberg és Vettel kisebb magánműsort is tartott. Amikor a Mercedes pilótája hangot adott azon reményének, hogy a riválisok hamarosan közelebb kerülhetnek majd hozzájuk, Vettel úgy reagált, hogy szerinte ennek az lenne a legegyszerűbb módja, ha benézhetne a csapat garázsába a Malajziai Nagydíj hétvégéjén.

Rosberg viccesen meg is hívta honfitársát a csapathoz, és bár a Mercedes vezetősége aznap még elutasította ennek lehetőségét, úgy tűnik, Rosbergnek sikerült őket jobb belátásra térítenie, hiszen Twitteren hivatalos meghívót küldött Vettelnek.

ros vet (1)

„Beszéltem Totóval és Paddy-vel Sebastian meghívását illetően, és nem látják akadályát.”

„Kedves Seb, ez a hivatalos meghívó Sepangba a mérnöki eligazításunkra, amit pénteken 16 órakor tartunk. Találkozzunk ott, és ne felejtsd el magaddal hozni a jegyzetfüzeted!”

Az üzenet egyetlen szépséghibája, hogy Vettel nem felhasználója a Twitternek, így nem is láthatja a meghívást. Remélhetőleg csapatánál, a Ferrarinál észrevették azt, és tudatják a némettel, hiszen soha vissza nem térő lehetőség lenne számára, hogy betekintsen egy rivális istálló színfalai mögé. Persze valószínű, hogy technikai titkok helyett valami vicces meglepetéssel várják majd a négyszeres világbajnokot, ha tényleg sor kerül majd a nagy találkozásra. És ha így történik, az minden bizonnyal a malajziai péntek, vagy akár az egész hétvége egyik legszórakoztatóbb eseménye lesz.

Tagged: