Új lehetőséget kínál a Skoda az autóváráláshoz

Autó

2016. december 8. csütörtök, 14:02

A számos intelligens megoldás mellett, amellyel a Skoda forradalmasította a hétköznapi autózást, ezúttal okos megoldást mutat be a finanszírozásban is. A privát bérlet tervezhető kényelmet kínál, új autót kiszámítható költségekkel, de kötöttségek nélkül.

Európa-szerte népszerű finanszírozási módszer a privát bérlet, amelyet mostantól a Porsche Lízing segítségével a ŠKODA ügyfelei is igénybe vehetnek. A privát bérlet tulajdonképpen megegyezik az operatív lízinggel, annyi különbséggel, hogy cégek helyett természetes magánszemélyek és egyéni vállalkozók részére is elérhetővé vált. Lényege, hogy 36-48 hónap futamidejű konstrukcióban, fix kamattal, akár önerő nélkül juthat új autó használatához az ügyfél. Az új ŠKODA modell tulajdonosa a lízingbeadó, igény esetén üzembentartója lehet a lízingbevevő, aki a futamidő végén egy másik konstrukció keretében ismét egy új ŠKODA kedvezményes szolgáltatásait, biztonságát és korszerű technikáját élvezheti.

skoda-privat-berlet-2016

Miért éri meg?

Az ügyfelek – akik lehetnek magánszemélyek, de akár egyéni vállalkozók és őstermelők is – három vagy négy évig ugyanazt a gondtalanságot élvezhetik, mint a cégek. Nem kell gondoskodniuk a CASCO-ról, a szervizről, a téligumi-vásárlásról, a gumicseréről, a gumik tárolásáról, szinte csak tankolniuk kell az autót, amelyet a bérleti konstrukció sajátosságai miatt akár már nulla százalékos önerővel haza vihetnek. Az új Škodával kapcsolatos kiadások tervezhetők, csak a fix havi díjat kell fizetni a választott konstrukció teljes futamideje alatt. Három-négy évente így különösebb egyszeri anyagi megterhelés nélkül cserélhet új autót a vásárló, aki a futamidő végén egyszerűen leadja az autót és egy friss privát bérlet szerződés megkötésével akár azonnal átülhet a legújabb – ebben az akcióban elérhető – Škodába.

Futamidő alatt a havi bérleti díjak (adóváltozásoktól eltekintve) fixek, azaz változatlanok, így a szerviz és gumi költségek többéves árkockázatát , valamint a futamidő végi piaci érték (újraértékesíthetőség) kockázatát is a lízingcég vállalja magára.

A kötelező gépjármű felelősség biztosítás díja változhat, hiszen a KFFB törvény lehetővé teszi a Biztosító számára a KGFB díj módosítását évfordulóval.

Mit tartalmaz a havi bérleti díj?

Az autó használatát, szerviz csomagot, vagyis a kötelező karbantartásokat (például a motorolaj cseréje) és a kopó-forgó alkatrészek cseréjét (fékbetét, izzó, ablaktörlő), a téli- és a nyárigumi-cseréket és az abroncsok tárolását, az adókat, a kötelező biztosítást, a teljeskörű CASCO-t, a forgalomba helyezés díját, Barum téli gumiabroncs szettet, Uniqa kiegészítő balesetbiztosítást, Mol üzemanyag kártyát, amelyet az ügyfél tölthet fel pénzzel és amellyel fizetéskor kedvezményben részesül az üzemanyag kúti árából.

A Škoda akciójában Fabia és Fabia Combi (1.2 TSI/90 LE motorral, Ambition felszereltségi szinttel), Rapid és Rapid Spaceback (1.2 TSI/110 LE motorral, Ambition felszereltségi szinttel), Octavia és Octavia Combi (1.4 TSI/150 LE, Style felszereltségi szinttel), Superb és Superb Combi (2.0 TDI/150 LE és 2.0 TDI/150 LE DSG, Style felszereltségi szinttel) választhatók.

A privát bérlet konstrukciót az ügyfelek az alábbi márkakereskedésekben igényelhetik: Alisca Autócentrum, Autó Derzbach, Auto Fatér, Auto Piedl, Automobil Körös, Bara Autóház, Brill Kft., Cegléd Autóház, Duna Autó, Dunaújváros M8 Autócentrum, Full-Auto, Jász-Autóház, Karg Mobil, Kévés Autó, Leier Autó Mosonmagyaróvár, Leier Autó Pápa, Maxx-Auto Trade, Megyer Autócentrum, Mentes és Társai, Miskolc Autó, Palota Automobil, Porsche Buda, Porsche Győr, Porsche M5, Porsche Pest, Porsche Szeged, Porsche Tatabánya, Styevola és Fia, Tétény Autóház, Valent Autó, Végh Autóház, Walter Autó, Wolf Auto.

Forrás: www.formula.hu – RSS