A Manor agyondicsérte Wehrleint

F1

2016. december 21. szerda, 12:12

Szerző:

Idei csapata a teljesítményét és a személyiségét is nagyon sokra tartja, nem értik, hogy miről beszélnek az emberek, amikor arrogánsnak tartják a fiatal F1-es pilótát.

Egyre inkább úgy fest, hogy Pascal Wehrlein nem ülhet be jövőre a Mercedesbe, az istálló inkább Valtteri Bottast választja, így a fiatalnak két opciója marad – vagy eddigi csapatánál, a Manornál folytatja, vagy átigazol a Sauberhez. Toto Wolff szerint a Sauber jóval erősebb lesz 2017-ben és Nico Rosberg bejelentése előtt tárgyaltak is Wehrleinról, ám azóta ezek a beszélgetések elakadtak.

A Manor mindenesetre érthető módon nagyon szeretné megtartani a német tehetséget, aki idén pontot is szerzett a végül sereghajtóként záró istállónak. „Pascal egy óriási tehetség, ehhez nem férhet kétség, emellett egy nagyszerű srác is” – mondta róla Dave Ryan. „Néhány embernek rossz véleménye van róla, de ez a kölyök teljesen őszinte, keményen dolgozik és rettentően tehetséges.”

wehrlein-manor-2016-mexiko

„Nagyszerű versenyző, tudatos, körültekintő, de fineszes, nagyon jól tudja, hogy mi zajlik körülötte, rendkívül elégedettek vagyunk vele. Ami a személyiségét illeti: nem értem, hogy miről beszélnek. Van, aki arrogánsnak tartja, de mi nem láttunk még tőle semmi ilyet, bárki jön például egy interjúra, mindenki azt mondja utána, hogy milyen remek srác” – tért ki a Wehrlein személyiségét firtató kérdésre.

A német versenyző szerint lehet, hogy egy korábbi sérelem miatt választotta a Force India Esteban Ocont és nem őt. „Nem tudom, hogy mit miért csinál a Force India, nem is az én dolgom. De ha csak öt, vagy akár két percet eltöltesz Pascallal, rájössz, hogy szuper. Mosolygós, pozitív, segítőkész. Nem arrogáns, csak teljességgel a feladatára koncentrál.”

Forrás: www.formula.hu – RSS

Tagged: