Vívó-vb – Panama nem állt ki, a 16-os táblán a női párbajtőrcsapat

image Elmaradt a kedd délelőttre kiírt mérkőzése a magyar női párbajtőr-válogatottnak, amely így feljutott a 16-os táblára a kazanyi vívó-világbajnokságon.

    A Szász Emese, Révész Julianna, Tóth Hajnalka, Budai Dorina összeállítású együttesnek a nyolcaddöntőbe kerülésért a panamaiakkal kellett volna vívnia, és erre is készült, de a kezdési időpontban az ellenfélből csak egyetlen csapattag volt jelen. Ő – Budai Dorina elmondása szerint – sűrűn kért elnézést, hogy nincsenek itt a társai és így hiába jöttek ki a csarnokba a magyarok.
    Hamarosan megjelent a versenybíróság egy tagja, Patrick Picot – aki az 1980-as olimpián aranyérmes volt a francia párbajtőrcsapattal – s rövid tanakodás után megszületett a hivatalos döntés arról, hogy a magyarok továbbjutottak.
    Eredetileg úgy volt, hogy Szász Emese és csapattársai nem vívnak kedden, de később új tábla készült, erről viszont a panamaiak nem szereztek tudomást. A magyarok szerda reggeli ellenfele a brazil együttes lesz, amely szintén küzdelem nélkül lépett tovább, mivel a svájciak sérülések miatt csak egy asszót vívtak velük.

Forrás: • xlsport.hu –

• Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os induló bónuszát. AKÁR 15.000 FT BEFIZETÉSI BÓNUSZ!