Repülőhollandi-vb – Majthényiék tizedszer világbajnokok

image A Majthényi Szabolcs, Domokos András páros nyerte a skóciai Largsban rendezett vitorlázó Repülőhollandi-világbajnokságot.

    A magyar duó tizedszer bizonyult az olimpia műsorán nem szereplő hajóosztály legjobbjának.
    A szervezők tájékoztatása szerint a szombati zárónapon egy futamot rendeztek, s ezt is az élen álló magyar duó nyerte meg    
    Majthényiék a viadal hétfői rajtja óta összesen öt futamgyőzelmet arattak a hét részversenyen. Egyszer harmadikak lettek, egyszer pedig negyedikek, de ez utóbbi eredményüket a szabályok szerint “kiejthették”.
    A magyar kettős korábban 1995-ben, 2002-ben, 2004 januárjában, 2004 augusztusában, 2006-ban, 2009 januárjában, 2010-ben, 2011-ben és  2012-ben szerzett világbajnoki címet.
    A Süli András, Papp Dávid kettős nyolcadik, a Gáborjáni Gábor, Argay Béla duó pedig 14. lett a 43 hajót számláló mezőnyben.

    A végeredmény (a viadal honlapja szerint):
    ——————————————
1. Majthényi Szabolcs, Domokos András 8 helyezési pont
2. Enno Kramer, Ard Geelkerken (Hollandia) 16
3. Nicola Vespasiani, Francesco Vespasiani (Olaszország) 21
…8. Süli András, Papp Dávid 53
…14. Gáborjáni Gábor, Argay Béla 91

Fotó: hatharom.com

Forrás: • xlsport.hu –

• Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os induló bónuszát. AKÁR 15.000 FT BEFIZETÉSI BÓNUSZ!

Repülőhollandi-vb – Majthényiék két győzelemmel az élen

image

Mindkét szerdai futamot megnyerte, s így vezet a Majthényi Szabolcs, Domokos András páros a skóciai Largsban zajló Repülőhollandi-világbajnokságon.

A kilencszeres győztes magyar páros a verseny hétfői kezdete óta az élen áll a viadal honlapja szerint. A duót változatlanul az Enno Kramer és Ard Geelkerken alkotta holland egység követi, mely tavaly Majthényiék előtt Balatonföldváron világbajnoki címet nyert. A harmadik a német páros, Kay-Uwe Lüdtke és Kai Schäfers.
A Süli András, Papp Dávid kettős egy 7. és egy 11. helyet szerezve a nyolcadik pozíciót foglalja el, míg a Gáborjáni Gábor, Argay Béla duó egy 10. és egy 14. eredménnyel a 10. a 43 hajós mezőnyben.

Forrás: • xlsport.hu –

• Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os induló bónuszát. AKÁR 15.000 FT BEFIZETÉSI BÓNUSZ!

Repülőhollandi-vb – Majthényiék továbbra is az élen

image

Továbbra is élen áll a Majthényi Szabolcs, Domokos András páros a skóciai Largsban zajló Repülőhollandi-világbajnokságon.

A kilencszeres győztes magyar páros a két hétfői futam megnyerése után kedden egy negyedik és egy harmadik helyet ért el a viadal honlapja szerint. A második helyen a tavaly Majthényiék előtt Balatonföldváron világbajnoki címet nyert holland duó, Enno Kramer és Ard Geelkerken áll, míg a harmadik a Kay-uwe Ludtke, Kai Schafers alkotta német páros.
A Süli András, Papp Dávid kettős egy 17. és egy 7. helyet szerzett kedden, így jelenleg a hatodik pozíciót foglalja el, míg a Gáborjáni Gábor, Argay Béla duó egy 7. és egy 8. eredménnyel a 14. a 43 hajós mezőnyben.

Forrás: • xlsport.hu –

• Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os induló bónuszát. AKÁR 15.000 FT BEFIZETÉSI BÓNUSZ!