Category Repülőhollandi-vb

Repülőhollandi-vb – Majthényiék tizedszer világbajnokok

A Majthényi Szabolcs, Domokos András páros nyerte a skóciai Largsban rendezett vitorlázó Repülőhollandi-világbajnokságot. Tovább

Repülőhollandi-vb – Majthényiék két győzelemmel az élen

image

Mindkét szerdai futamot megnyerte, s így vezet a Majthényi Szabolcs, Domokos András páros a skóciai Largsban zajló Repülőhollandi-világbajnokságon.

    A kilencszeres győztes magyar páros a verseny hétfői kezdete óta az élen áll a viadal honlapja szerint. A duót változatlanul az Enno Kramer és Ard Geelkerken alkotta holland egység követi, mely tavaly Majthényiék előtt Balatonföldváron világbajnoki címet nyert. A harmadik a német páros, Kay-Uwe Lüdtke és Kai Schäfers.
    A Süli András, Papp Dávid kettős egy 7. és egy 11. helyet szerezve a nyolcadik pozíciót foglalja el, míg a Gáborjáni Gábor, Argay Béla duó egy 10. és egy 14. eredménnyel a 10. a 43 hajós mezőnyben.


Forrás: • xlsport.hu -

• Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os induló bónuszát. AKÁR 15.000 FT BEFIZETÉSI BÓNUSZ!
Tovább

Repülőhollandi-vb – Majthényiék továbbra is az élen

image

Továbbra is élen áll a Majthényi Szabolcs, Domokos András páros a skóciai Largsban zajló Repülőhollandi-világbajnokságon.

    A kilencszeres győztes magyar páros a két hétfői futam megnyerése után kedden egy negyedik és egy harmadik helyet ért el a viadal honlapja szerint. A második helyen a tavaly Majthényiék előtt Balatonföldváron világbajnoki címet nyert holland duó, Enno Kramer és Ard Geelkerken áll, míg a harmadik a Kay-uwe Ludtke, Kai Schafers alkotta német páros.
    A Süli András, Papp Dávid kettős egy 17. és egy 7. helyet szerzett kedden, így jelenleg a hatodik pozíciót foglalja el, míg a Gáborjáni Gábor, Argay Béla duó egy 7. és egy 8. eredménnyel a 14. a 43 hajós mezőnyben.


Forrás: • xlsport.hu -

• Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os induló bónuszát. AKÁR 15.000 FT BEFIZETÉSI BÓNUSZ!
Tovább