Újabb lehetőség, ezúttal Debrecenben

Kovács Richárd az év első versenyét a szülőhazájához közeli Debrecenben vívhatja. A Bocskai István Ökölvívó Emlékversenyen 29 ország sportolói indulnak. A nyíregyházi ökölvívó tudása legjobbja szerint szeretne teljesíteni a szerdán kezdődő nemzetközi eseményen.

Kovács Ricsi 2018-ban szerepelt először a Bocskai Emlékversenyen, ahol egy technikai probléma miatt nem tudta folytatni a tornát. Idén szeretné a lehető legjobb formáját hozni és megmutatni mit is tud igazán.

 

 

 

“A Bocskai Emlékversenyen minden évben jó ellenfelekre lehet számítani. Ha jól tudom a súlycsoportomban lesz a tavalyi világbajnok francia srác, akivel majd bízom benne, hogy egy nagyszerű mérkőzést tudok vívni ha összekerülünk. Én mindent kiszeretnék magamból adni, és a legjobb tudásom szerint bunyózni.”

A nyíregyházi ökölvívó a tavalyi országos bajnokságon betegen vágott neki a versenynek és emiatt nem tudta a legjobb formáját hozni. 3:2-es vereséget szenvedett Fodor Milántól. Ricsi szeretne visszavágni, amire a debreceni versenyen alkalma is nyílhat.

 

 

“Akivel az ob-n döntőztem, Fodor Milán. Vele is összekerülhetek a Bocskain, aminek nagyon örülnék. Legfőképpen, hogy ha ez a döntőben történne. És szeretném megmutatni, hogy milyen a 100%-os Kovács Richárd, akivel két évvel korábban döntőzött az országos bajnokságon.”

 

 

A Bocskai István Ökölvívó Emlékversenyt szerdától szombatig rendezik az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban, Debrecenben. Kovács Richárd súlycsoportjában több nemzetközileg eredményes ökölvívó is elindul, így a nyíregyházi sportolónak nem lesz egyszerű dolga, de Ricsi már a 2020-as tokiói olimpia jegyében vág neki az idei Bocskainak is.

 

 

The post Újabb lehetőség, ezúttal Debrecenben appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS