Rosberg kalandjai a szerelem városában

Bulvár

2016. december 14. szerda, 19:34

Bajnoki turnéja következő állomásaként Nico Rosberg Párizsban járt, ahol turistaként fotózkodott a látnivalók előtt – azzal a különbséggel, hogy vb-trófeája is a képek szereplője.

Nico Rosberg világbajnoki címe megnyerése óta szinte folyamatosan úton van, járt Malajziában a Petronas-tornyoknál, Angliában a csapat főhadiszállásán, Németországban a Mercedes évzáró ünnepségén vagy épp Ausztriában az FIA díjátadóján. Ezúttal Párizsba jutott, amit a közösségi oldalaira töltött képekkel adott a világ tudtára.

Az első fotó az 1806 és 1836 között épült Arc de Triomphe, azaz Diadalív előtt készült. Rosberg a „Párizs szelfi” címet adta a fotónak, ezzel jelezve, hogy a szerelem városának tartott francia metropoliszban van:

Nem sokkal később érkezett az újabb kép, „párizsi túrám következő állomása” címmel. A versenyző itt az Eiffel-torony előtt fotózkodott, ismét a Formula-1-es világbajnoki címért járó trófeával:

Rosberg egy francia csatornának, a Canal Plusnak nyilatkozott is, itt beszélt arról, hogy visszavonulásával 50 millió eurótól esik el, de nem bánja. „Tisztában vagyok vele, mekkora pénzösszeg szerepelt a szerződésemben, de ez már nem tett volna boldoggá a jövőben, efelől nincs kétségem” – mondta.

Forrás: www.formula.hu – RSS