Perez: Ocon érkezése semmin sem változtat

F1

2016. december 28. szerda, 14:37

Szerző:

Sergio Perez nem gondolja, hogy bármi változna a Force India háza táján a munkát illetően amiatt, hogy Nico Hülkenberg távozott a Renault-hoz, és Esteban Ocon érkezett a helyére a csapathoz.

A német a francia gárda kedvéért hagyta ott a Force Indiát. Perez korábban elmondta, hogy előző csapattársával igen jól kiegészítették egymást, és mindketten nagyon sokat tanultak a másiktól. A mexikóinak a 2017-es év egy más helyzetet hozott, mivel egy kevés tapasztalattal rendelkező pilótát ültet a csapat a másik autóba.

Perez így kezdte a témáról gondolatait: „Úgy gondolom, hogy mindig a maximumot kell nyújtani a mérnökökkel folytatott munka során, és a lehető legpontosabb visszajelzést kell adni nekik. Ez mindenkivel így van.”

 forceindiak-2016-brazil-nagydij

A mexikói versenyző elmondta, hogyan tudott fejlődni előző kollégái mellett: „Amikor az embernek olyan csapattársai vannak, mint Nico és Jenson, akkor a saját munkáját végzi, de ugyanakkor reméli és sejti is, hogy olyasvalaki van mellette, aki az ő feladatát is előrébb viheti. Így javulhat az ember folyamatosan.”

A Force India pilótáját arról kérdezték, hogy lesz-e rajta plusz nyomás amiatt, hogy a tapasztalatlan Ocon ül be Hülkenberg helyére: „Nem, ez semmin nem változtat. Ugyanúgy végzem a munkámat, mint ahogy az elmúlt években tettem, a pályán belül és kívül egyaránt.”

Forrás: www.formula.hu – RSS

Tagged: