Ötmilliárdba került eddig Schumacher orvosi kezelése

Bulvár

2016. december 30. péntek, 09:55

Szerző:

Három év telt el Michael Schumacher síbalesete óta, az angol bulvársajtó információi szerint pedig ezalatt csillagászati összeget fizetett ki a család az orvosi személyzetnek.

Semmilyen konkrétumot nem tudni arról, milyen állapotban van jelenleg a 2013 decemberében síelés közben súlyos fejsérülést szenvedett Michael Schumacher. Egyedül az biztos, hogy továbbra is ápolásra szorul: a nap 24 órájában orvosi személyzet veszi körül.

 A Daily Star bulvárlap szerint még mindig 15 fős, orvosokból és ápolókból álló személyzetet alkalmaz a Schumacher család a Genfi-tó melletti villában, melynek költsége 115 ezer font, azaz 40 millió forint havonta. Az újság számításai szerint ez azt jelenti, hogy Michael Schumacher orvosi kezelése eddig 13,8 millió fontba, tehát 5 milliárd forintba került.

Bár az összeg óriási, továbbra is elenyésző Michael Schumacher vagyonához képest, amelyet a baleset idején 500 millió fontra (180 milliárd forint) becsültek. A német legenda továbbra is a legjobb öt között szerepel a leggazdagabb sportolók listáján. Ennek ellenére felesége, Corinna Schumacher már eladta a család magángépét és norvégiai nyaralójukat.

Ami a hivatalos álláspontot illeti, a család továbbra is elzárkózik attól, hogy bárminemű információt közöljenek. „Michael egészségi állapota nem közügy, ezért továbbra sem kommentálunk semmit ezt a kérdést illetően” – mondta a közelmúltban Sabine Kehm, Schumacher menedzsere.

A harmadik évforduló kapcsán időrendi sorrendben gyűjtöttük össze a Schumacher balesete óta történt eseményeket.

Forrás: www.formula.hu – RSS