Nálunk találkozik először az F1 és a Pokémon!

Bulvár

2016. július 15. péntek, 07:00

Szerző: Gellérfi-Csizmadia Gergő

Párkapcsolatoknak vet véget, autóbaleseteket és diplomáciai botrányokat okoz, emberek millióit őrjíti meg – újra tombol a Pokémon-láz, jövő hétvégén a Hungaroringen is lehet vadászni!

Azok kedvéért, akiknek valamiképpen sikerült kimaradni a világot egy bő hete megőrjítő Pokémon Go-lázból, röviden foglaljuk össze, miről is van szó. Az eddigi Pokémon-játékokkal ellentétben nem valamilyen kézikonzol képernyőjén, hanem okostelefonunkat kézben tartva fel-alá sétálgatva kell „megszerezni mindet”, azaz a lehető legtöbb zsebszörnyet összevadászni.

A Pokémon Go, túlzás nélkül állíthatjuk, a Nintendo története legnagyobb húzása volt: a cég értéke az egekbe szökött, a „pokemon go” keresőkifejezés a szinte mindenkoron első pornót is megelőzte, a városok világszerte, így Magyarországon is megteltek telefonjukat lefelé fordítva fel-alá bolyongó emberekkel.

Ahogy azt már a Twitteren is beharangozták, Magyarországon találkozhat először a Formula-1 és a Pokémon világa, hiszen az eddigieket látva nagyon nehéz elképzelni, hogy az edzések és betétfutamok közti szünetben ne kezdjenek el a legelvetemültebb vadászok a pálya környékén megpróbálni begyűjteni egy-két szörnyecskét. Aki pedig nem játszik, legalább tudja, mire gondoljon, ha valami ilyesmit lát Mogyoródon:

pokemongo

Azt viszont reméljük, hogy ilyen jeleneteket azért nem fog szülni a pokévadászat!

via GIPHY

Forrás: www.formula.hu – RSS