Mit kérnek az F1-es pilóták karácsonyra?

Bulvár

2016. december 23. péntek, 15:36

Eljátszottunk a gondolattal, hogy mit kívánhatnak az F1-es pilóták a karácsonyfa alá, ennek alapján pedig jobbnál jobb ajándékokkal szeretnénk őket meglepni.

Lewis Hamilton: A háromszoros világbajnok az egész brit sajtót szimbolizáló vudubabát kap ajándékba, amiért az kikezdte őt suzukai Snapchat-ügye után. Tűket viszont szigorúan csak egy mobilos alkalmazáson keresztül szúrhat bele.

Nico Rosberg: A németnek egy „Örökös Bajnok” feliratú emlékplakettet szánunk, így ha kétségei lettek volna efelől, ránézve nyugdíjas napjain is meggyőződhet arról, hogy jobb volt Lewis Hamiltonnál.

Daniel Ricciardo: A shoey-császár egy extra szett abroncsot kap autójára, mely mindig kéznél lesz, ha éppen szerelőgárdája nincs.

Max Verstappen: A hollandot egy exkluzív Ferrari hátsószárny-csomaggal lepnénk meg, így talán kisebb vonzalmat érez majd Kimi Raikkönen és Sebastian Vettel autói iránt.

Kimi Raikkönen: A finnek teljesen mindegy lenne, mit adnánk: a jégkrém klisé, és úgyis mindenre ugyanúgy reagálna.

Sebastian Vettel: Mi más kerülhetne a négyszeres világbajnok fenyőfája alá, mint egy egyedi kivitelezésű, Esteban Gutierrez által szignózott kék zászló?

Sergio Perez: A mexikóit befizetjük egy rajztanfolyamra, hogy legalább saját autóját megfelelően tudja ábrázolni.

Nico Hülkenberg: Csak egy dobogót, az ég szerelmére!

Valtteri Bottas: Ha a hírek szerint úgyis Lewis Hamilton csapattársa lesz, azt kívánjuk, a Mercedes ne szenvedje meg annyira a szabályváltozást. Csak egy kicsit.

Felipe Massa: A Bottas helyére visszatérő(?) brazilnak egy olyan telefont adnánk, amely nem fog megszólalni – legalább január másodikáig.

Fernando Alonso: A mezőny legjobb autójával ajándékoznánk meg őt, azzal a feltétellel, hogy minden futamot a mezőny végéről kezdhet meg. Így legalább mi is jól járnánk.

Jenson Button: Az Abu Dhabi Nagydíj után mutatott produkciója miatt szeretnénk felajánlani neki egy műsorvezetői-szakértői állást a FIX TV-n futó Autósport és Formula Magazinban.

Carlos Sainz: Talán a spanyol is beleegyezik, ha ajándéka 2018-ban érkezik meg, egy Red Bull-ülés képében.

Danyiil Kvjat: A nyurga oroszt egy Helmut Marko képével díszített bokszzsákkal ajándékozná meg a Formula.hu Gyed Moroza.

Romain Grosjean: A Haas-pilóta számára egy alternatív frekvenciát hoznánk létre csapatrádión, ahol az elhangzottak nagy örömére nem kerülnének be adásba.

Esteban Gutierrez: A mexikói Haasnál töltött idejének emlékére megkapná örökbe a Brazil Nagydíjon elhajított kesztyűjét.

Kevin Magnussen: A dán kedvéért kiszélesítenénk az Eau Rouge bukóterét, hátha a Haast is meg kívánja ismertetni az ott lévő gumifallal 2017-ben.

Jolyon Palmer: A britet szintén egy pályán történő módosítással ajándékozzuk meg: csak neki felszedjük a monacói célgörbében lévő zebrákat.

Felipe Nasr: A Saubernek Interlagosban egy pontot szerző brazil kedvéért megkérjük az esőisteneket, hogy több versenyt rendezzenek özönvízszerű állapotok között.

Marcus Ericsson: Az önbizalom-túltengésben lévő svédnek egyetlen lehetőséget adnánk egy top-autóban, legalább megtudnánk, igaza van-e.

Pascal Wehrlein: Egy új önéletrajzot készítenénk a német számára, melyben sokéves F1-es tapasztalat szerepel, így a Mercedes hátha elgondolkozik leigazolásán.

Esteban Ocon: A szezon közepén érkezett franciának exkluzív tesztlehetőséget ajánlanának a Ferrariban, a Red Bullban, a Williamsben, a McLarenben, a Toro Rossóban, a Haasban és a Sauberben. Ha már lúd, legyen kövér, a Mercedest, a Force Indiát, a Renault-t és a Manort úgyis vezette már.

Forrás: www.formula.hu – RSS