Kazár: Célunk a címvédés, buli, jó hangulat!

Rali

2016. december 26. hétfő, 18:09

Szerző:

Eljött az utolsó erőpróba a 2016-os szezonban a Pro Racers duója számára. A többszörös abszolút bajnok és címvédő Kazár Miklós, Ferencz Ramón kettős kőkeményen készül az évzáró meghívásos versenyre.

A december 28-29-én megrendezendő nagy hagyományokkal bíró viadalon ott lesz a teljes csapat, ráadásul Olaszországból is érkeznek vendégek, hogy kiszurkolják Kazár Miki harmadik sikerét a Hungaroringen. A címvédő a Ford Fiesta R5-össel száll harcba a győzelemért, míg a tavalyi győztes autóját idén a csapat másik pilótája, Friedmann Zsolt vezeti majd.

Úgy tűnik, a bajnokság lezárását követően sem csökken a versenyláz, hiszen a legnépszerűbb, a bajnoki versengésbe nem számító Szilveszter Rallye-n majdnem mindenki rajthoz áll, aki számít a sportágban. Ráadásul ez a megmérettetés nagyon fontos a Pro Racers párosa számára, ugyanis címvédőként áll rajthoz a Kazár Miklós, Ferencz Ramón. Ráadásul a „nyerő trió” – a két versenyző és a Mitsubishi EVO 8 – ezúttal szétválik, ugyanis Kazárék egy Ford Fiesta R5-össel állnak idén rajthoz, míg a sok csatát és sikert megélt Mitsubishit ezúttal a csapat másik versenyzője, Friedmann Zsolt viszi csatába. A csapat, amely teljes létszámban vesz részt a 18. alkalommal megrendezendő Szilveszter Rallye-n, hangulata remélhetőleg az első pillanattól kezdve az utolsóig jó lesz.

2016-Szilveszter Rallye-Kazár2

 

„Nem titok, nagyon szeretünk ezen a remek szervezésű viadalon versenyezni, így egy pillanatig sem volt kérdéses az indulásunk. Ráadásul a címvédők is mi vagyunk, ami egyben kötelez is minket a jó eredmény elérésére. Persze valamennyien tudjuk, hogy ez egy buliverseny, amit imádnak a nézők, ám én úgy vagyok vele, ha már versenyen indulok, akkor ott nyerni szeretnék. Jó lenne harmadszor is megnyerni a Szilveszter Rallye-t, és ezért meg is teszünk mindent. Persze a látványról sem szeretnék megfeledkezni, és bízom abban, hogy a remélt több tízezres tömegnek tudunk majd néhány emlékezetes pillanatot szerezni. Az autót felkészítettük, Ramónnal készen állunk a nagy küzdelemre, egyedül talán az lesz számomra furcsa, hogy a Mitsubishi, amely annyi sikerben volt hű társam, ezúttal ellenfélként lesz ott a mezőnyben” – jelentette ki Kazár Miklós.

Forrás: www.formula.hu – RSS