Iratkozz fel hírlevelünkre, nyerj belépőket!

Egyéb

2016. november 17. csütörtök, 16:34

Új heti hírlevelet indít olvasóinak a Formula.hu, melyben megtalálhatók az elmúlt napok legfontosabb hírei és kedvezményes ajánlataink. Ráadásul két páros belépőt is kisorsolunk!

A Formula.hu hírlevelére az alábbi form kitöltésével iratkozhatsz fel, és minden héten, szerdán vagy csütörtökön e-mail fiókodban várnak majd a legfontosabb, legérdekesebb F1-es, autósportos és autós hírek. Ha tudni szeretnéd, mire számíts, legfrissebb hírlevelünk ide kattintva tekintheted meg.

 

Hogy értékeljük a feliratkozók bizalmát, egy páros belépőjegyet sorsolunk ki az újonnan jelentkezők között a 2017-es Magyar Nagydíjra. De azokról sem feledkezünk meg, akik korábbi napi hírlevelünket olvasták, így automatikusan bekerültek címlistánkba: hűségüket meghálálva köztük is kisorsolunk egy páros belépőt!

A feliratkozók újabb és újabb ajánlatokra és kedvezményekre számíthatnak: engedménnyel rendelhetnek Formula-1-es csapatruházati termékeket, modelleket, ajándéktárgyakat vagy könyveket, s emellett különleges előfizetési ajánlatok is várnak majd rájuk.

Forrás: www.formula.hu – RSS